Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Last Chaos Kowloon - Gold

rafikol123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,postanowiłem jeszcze coś napisać,mianowicie - Gold :P

Zarobić można na kilka sposobów,a mianowicie :

1.Samemu dropić z LSB i Gold Boosterami w Tarian,z Seeker of Darkness leci po 70-180 kk z odpałem.

2.Zainwestować troszkę w cash - no tutaj wiadomo,chcesz mieć szybko kase,to musisz też coś wydać w Realu,a mianowicie najchętniej są kupywane :

a)Bronie/Sety 350+30 - Wepy ludzie kupują po 200kkk-500kkk :P

b)Blue Cube,kupywane w IS - 50x Blue Cube to koszt 750 cashu.Ja sprzedałem ich ok.100 po 500kk za sztuke.

3.Dropienie itemów 180 - Mianowicie - Idziemy na Bossy w juno.merak,nie wiem czy są w dratan ( nie szukałem) ale chyba też i dropimy eq -

części setu 180 z bossów chodzą po ok. 1-2kkk więc też jest jakiś zarobek.

4.Iśc Dropić ACC w tomb (dają do stat np 2000 siły,2000 zręczności,2000 kondycji,2000 inta,m,atak,p.atak,hr...) Tutaj ceny są różne -

5.Boomwuayash-Zarobić można też przy dropieniu jeweli z moonstone golem,sprzedając je do NPC ;p

Koniecznie podnoście Skrzynie Księżycowe ( Moonstone Box ) ponieważ ludzie skupują je po 400kk - jest zmieniony drop z Moonstatue,to dlatego ^^. !!!

I to chyba na tyle,jeśli sobie coś jeszcze przypomnę to najwyżej dopiszę.

Pozdrawiam SirTive i zapraszam do gry jak i do gildii PolishStyle. :)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...